Contact

Poza FlorinNumele meu în aceasta trecere şi evoluţie pe mama Earth este Florin Cozma. Pe celelalte nume din vieţile anterioare nu mi le amintesc dar sunt sigur ca m-au ajutat să ajung unde sunt şi mai ales ceea ce sunt acum. Aşa cum fiecare experienţă a fiecaruia dintre noi ne-a ajutat să fim ceea ce suntem în prezent.

Adevărata poveste a început în 2009 când m-am întâlnit cu doua persoane dragi mie şi care între timp îi consider mentorii mei spirituali şi de evoluţie. Este vorba de Iuliana şi de Marcel Mihai, Master Traineri ARONLP, Coach Traineri şi Fellow Traineri IANLP, dar mai multe detalii despre ei puteţi găsi pe www.asperacurs.ro .

Îmi doream mult atunci să-mi îmbogăţesc cunoştinţele în domeniul comunicării pentru a deveni un trainer foarte bun. Însă am descoperit Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) care m-a ajutat să-mi modific în mod profund şi benefic modul în care percep viaţa, oamenii şi rolul meu în acest univers complex.

Momentan am finalizat cursurile de Trainer NLP acreditat ARONLP şi EANLP. Tot în 2009 am finalizat pregătirea de Formator de formatori acreditata CNFPA, obţinând astfel competenţa de trainer, iar în experienţa mea de 15 ani de activitate în vânzări, FMCG, B2C, B2B, am trecut prin multiple pregătiri profesionale în domeniul managementului, coaching, leadership, comunicare, ToT şi  altele.

În cursul anului 2014 am obținut calitatea de Master Coach NLP precum si certificarea de specialist in activitatea de coaching.

Pentru cei interesați, susțin periodic pregătiri NLP Practitioner și NLP Master acreditate de Asociația Română de NLP (www.nlp.ro), respectiv de Asociația Europeană de NLP (www.eanlp.org).

Florin la tabla

Florin in actiune

Pasul următor al misiunii mele este de a ajuta, prin ceea ce pot să ofer, ca acei oameni care îşi doresc evoluţia să poată să găsească o cale de a-şi atinge obiectivul pentru care au venit, adică de a fi mai dezvoltaţi şi evoluaţi ca şi spirit în Next Level.

Vă astept, de fiecare dată să mă vizitaţi, veţi găsi uşa deschisă şi mă străduiesc permanent să fac cunoscute idei deja consacrate sau să aduc noutăţi în acest domeniu deosebit de vast care este Programarea Neuro-Lingvistică.

Evoluţia este în noi înşine.

Cu drag, Florin

„Aici, în acest corp, există râurile sacre; aici se află soarele şi luna şi toate locurile de

pelerinaj. Nu am întâlnit alt templu tot atât de binecuvântat cum este corpul meu.” – Saraha