Congresul International de Psihologie Aplicata

Buna ziua!

Avem placerea de a va invita sa participati la Congresul International de Psihologie Aplicata ce va avea loc la Brasov in perioada 9, 10, 11 noiembrie 2012 sub denumirea „Psihologii – Aici si Acum” [ www.psihologii.ro ].

In cele 3 zile ale manifestarii stiintifice, vor avea loc doua Conferinte si 24 de workshopuri [in paralel], fiind acoperite toate cele 10 specialitati.

Asociatia Psihologilor Atestati din Romania [A.P.A.R.] organizeaza un eveniment de formare profesionala continua, atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania cu credite pentru toate cele 10 specialitati. De asemenea, pe langa participarea in calitate de audient, puteti opta pentru participarea la Concursul de lucrari si/sau postere, la care membrii Comitetului Stiintific vor valida si vor premia cele mai bune lucrari si postere.

Deoarece punem accent si pe componenta educationala, studentii beneficiaza de conditii preferentiale: scutirea de taxa de acces la Conferinta si reducere de 50% din preturile pentru workshopuri, in limita locurilor alocate pt ei. Cum? Simplu:” Like!” si „Share” evenimentul pe pagina proprie de Facebook, apoi asteptam print-screen cu pagina voastra unde apare evenimentul la adresa: office@psihologii.ro.

In plus, vor putea sa participe la o sesiune de lucrari stiintifice dedicate studentilor, cu tematici din domeniul psihologiei, lucrari si postere, ce vor fi jurizate de catre Comitetul Stiintific.

Este o oportunitate de promovare personala si profesionala, dar si un eveniment stiintific de amploare care ofera cadrul optim schimbului de informatii valoroase, a unui networking de calitate, precum si posibilitatea dezvoltarii personala si profesionale.

Pagina de Facebook a Congresului va tine la curent cu noutati legate de workshopuri, participanti sau alte surprize pe care organizatorii le pregatesc, deci va invitam, sa dati „Like!” acestei pagini de Facebook.

Evenimentul international va avea loc in Aula „Sergiu T. Chiriacescu” a Universitatii Transilvania din Brasov, strada Iuliu Maniu nr. 41 A, o locatie foarte potrivita pentru un astfel de eveniment stiintific. Va asteptam la Congres!

Detalii:

mobil: 0751.51.51.57 sau 0730.830.760

e-mail: office@psihologii.ro

web page: www.psihologii.ro

„Viata este o conditie obligatorie pentru a exista, dar insuficienta pentru a fi!”

Florin Cozma

Website: http://www.nlp-evolutiv.ro/

Fara comentariiLasa un comentariu

Scrie un comentariu