NLP Practitioner Curs – Iasi – 19-20 octombrie 2013

anunt-draft-1

Peste doar cateva zile o noua echipa magica va pleca impreuna intr-o calatorie de suflet catre minunatul univers al Programarii Neuro-Lingvistice (NLP), urmand a traversa si integra impreuna un curs complet de NLP Practitioner.

Gandirea, sentimentele, comportamentele si actiunile noastre sunt toate organizate de mintea noastra. NLP ne ofera instrumentele pentru a intelege cum anume se construiesc experientele  si modul in care reusim sa comunicam atat cu noi insine cat si cu ceilalti.

NLP ne furnizeaza metodele si tehnologia controlului propriilor ganduri.

NLP implica o atitudine de experimentare, o cale foarte puternica de dezvoltare personala si un pas important spre spiritualitate.

“A detine controlul propriei minti, aceasta este esenta NLP” – dr. Michael Hall, trainer NLP si autor de carti NLP

Programul de NLP Practitioner va cuprinde:

–          9 module a cate 2 (doua) zile fiecare, sambata si duminica, cate unul, maxim doua module lunar pentru cresterea nivelului de integrare a informatiilor si experientelor dobandite  prin exercitiile practice. Totalul orelor de curs, supervizare si testare vor fi de minim 130 ore, conform curriculum NLP Practitioner aprobat de Asociatia Romana pentru Programare Neuro-Lingvistica (ARONLP);

–          Suport de curs, precum si exercitii practice personalizate fiecarei teme de studiu, cu lucru atat individual cat si de grup, inregistrari video si alte elemente  de tehnica a invatarii moderne;

–          Supervizare si coaching pe parcursul intregului curs si post-absolvire pentru imbunatatirea dezvoltarii personale si atingerii excelentei in activitatea cursantilor.

Care sunt oportunitatile de dezvoltare cu ajutorul acestui program?

• Ajungi sa comunici eficient si sa intelegi structura magica a comunicarii;

• Reusesti sa intelegi comportamentul si sa stabilesti relatii de succes cu cei din jur;

• Autocontrol si dezvoltare prin acces la resursele si potentialul personal;

• Poti folosi structuri mentale ca sa stabilesti strategii optime si sa transformi esecul in feed-back  folositor;

• Poti sa-ti cunosti, sa-ti valorifici sau sa-ti modifici propriul sistem de invatare;

• Reusesti sa-ti intelegi, sa-ti gestionezi emotiile si sa le utilizezi corespunzator.

Cine este trainerul?

• Trainer: Florin Cozma, Master Trainer NLP, acreditat ARONLP si EANLP, certificat CNFPA din 2010 ca si  Formator de formatori acreditat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii. Detalii despre mine aici: http://www.nlp-evolutiv.ro/contact

Valoarea cursului NLP Practitioner – BONUS special la inscriere

• Valoarea totala a cursului este de 2.700 RON, cu posibilitate de achitare in rate a fiecarui modul, la inceperea acestuia.

• Studentii beneficiaza de o reducere de 20% din suma totala, iar cadrele didactice beneficiaza de o reducere de 10% din suma totala. Pentru fiecare persoana adusa la curs, se beneficiaza de o reducere de 5% din suma totala.

• La inscriere se achita un avans de minim 200 Ron.

 Cum ma inscriu?

• Inscrierea se face pe adresa nlp.evolutiv@gmail.com , unde se pot primi si detalii suplimentare. Informatii, precum si articole de specialitate se gasesc si la adresa site-ului:  www.nlp-evolutiv.ro.

• La transmiterea solicitarii de inscriere, veti primi confirmarea de inscriere.

Te invit sa vii alaturi de noi in aceasta calatorie de descoperire a resurselor proprii si te va imbogatii mental, emotional si spiritual!

 

Florin Cozma

Website: http://www.nlp-evolutiv.ro/

Fara comentariiLasa un comentariu

Scrie un comentariu