Tabara de vara – Armonia Relationala – 06 – 11 August 2013

anunt-1Ti s-a intamplat sa vorbesti cu cineva si sa ai impresia ca nu va intelegeti?

Ai avut senzatia ca nu mai rezonezi cu partenerul/partenera?

Ai impresia ca ai copii “extraterestii” care sunt surzi si orbi la ce le spui?

Te gandesti sa-i spui ceva important pentru tine sefului tau si nu stii cum sa o faci astfel incat sa nu se supere si totusi sa ii transmiti ce doresti sa ii comunici?

Daca raspunsul la una dintre intrebarile de mai sus este DA, atunci te invitam sa vii alaturi de noi in experienta Armoniei relationale pentru a gasi solutiile, tehnicile si metodele de care ai nevoie.

Daca citesti aceste randuri si totul este perfect in viata ta, te invitam sa vii alaturi de noi in experienta Armoniei relationale pentru a te juca impreuna cu noi, pentru a le impartasi si celor din jur cum faci sa fii multumit.

De ce Armonie relationala?

Fiecare dintre noi isi doreste sa poata comunica eficient, sa isi construiasca relatii statornice si armonioase. Pornind de la aceasta nevoie a omului civilizat, am construit un program cu totul aparte pentru piata de cursuri din Romania:

* Propunem o viziune holistica a ceea ce inseamna relatii (de cuplu, cu proprii copii, de munca, de prietenie, de sub- si co-ordonare, intra-personale)

* Impletim notiunile din mai multe arii de interes: Dezvoltare personala, Management, Meta-medicina si Energetica umana

* Oferim exercitii si jocuri prin care sa aplici intr-un cadru placut si armonios ceea ce inveti.

* Avem, de fiecare data, si surprize pregatite special pentru tine!

Programul pe care ti l-am pregatit:

Ziua 1: Chiar stii cine esti?

anunt-2Dupa partea de Introducere si cunoastere reciproca, urmeaza sa parcurgi cateva exercitii de testare prin intermediul carora vei obtine informatii pe care le vei cunoaste numai tu (daca vei dori sa le impartasesti cu ceilalti, vei avea posibilitatea sa o faci). Pe baza acestor rezultate vei lucra si iti vei construi relatiile pe care le doresti.

Ziua a 2-a: Fascinatia calatoriei prin Mintea Constienta si Subconstienta

Avem la dispozitie o zi intreaga pentru a Identifica sau a Reconfirma (in cazul in care stii foarte bine) care iti sunt dorintele, valorile, care iti sunt nevoile emotionale, cum sa le comunici partenerului si cum le primesti pe ale celuilalt.

Ziua a 3-a: Comunicarea dincolo de cuvinte

Asa cum foarte multi dintre voi, cei care cititi aceste randuri, stiti deja, comunicarea este mai mult decat transmiterea de informatii – cuvintele sunt responsabile de numai 7% din comunicare!!!! Este ziua alocata Explorarii a restului de 93% din comunicare: cum transmitem informatiile, din ce stare a Eu-ului facem acest lucru, cum receptionam mesajul, cum sa ne gasim starea potrivita situatiei si contextului.

Ziua a 4-a: Plimbare prin Gradina cu Emotii

anunt-3Emotiile pot fi un element care sa blocheze relationarea eficienta. Tocmai din acest motiv ne vom juca in special cu emotiile, le vom identifica, le vom da atentia pe care o merita si apoi le vom pune sa lucreze pentru noi si cu noi, nu impotriva noastra! Va fi o zi plina de exercitii in care vei descoperi lucruri care iti vor face viata mai frumoasa! Noi, trainerii, asteptam aceasta zi a programului pentru ca suntem nerabdatori sa-ti impartasim cum sa transformi Emotiile negative in partenerii cei mai redutabili. Va fi grozav!!

Ziua a 5-a: Ma ascult pe mine sau pe celalalt?

Reusita in relationare consta in al asculta pe interlocutor, indiferent de varsta si pozitia lui. Pentru aceasta te vom ajuta sa patrunzi in tainele procesului de Ascultare.

Si aici va fi o surpriza!

Ziua a 6-a: Eu, mai complet si mai intelept!

anunt-4Integrarea notiunilor prezentate si Pasul in Viitor. Resursele descoperite in cele 6 zile vor fi de acum inainte cu tine si le vei putea accesa ori de cate ori vei avea nevoie.

In fiecare dimineata se vor organiza exercitii de armonizare a energiei prin tehnici de Tai Chi.

anunt-5

Vom invata multe tehnici si metode prin care putem sa ne energizam pe parcursul zilei fara cafea/ceai negru….sigur ca le vei regasi in mediu daca vei dori! Ceea ce iti vom arata se poate folosiin orice conditii fara amenajari special.

 Avem si jocuri, concursuri, surprize, know how! Foarta multa buna dispozitie si disponibilitate de a te sustine!

Despre Armonie relationala

anunt-6Asa cum ti-ai dat seama, Armonie relationala este un program din categoria Tabara de dezvoltare personala pentru cine doreste sa-si imbunatateasca relatiile si sa-si gestioneze emotiile intr-un mod eficient.

Tabara de vara intitulata Armonie relationala face parte dintr-un proiet mai amplu si foarte ambitios din care te invitam sa faci parte. Despre continuarea proiectului la care facem referire vom reveni cu amanunte din toamna.

Cu siguranta ca fiecare dintre noi constientizam faptul ca numai

IMPREUNA  PUTEM  SCHIMBA  CALITATEA  RELATIILOR 

DIN  JURUL  NOSTRU.

De multe ori, si voi, ca si noi, sunteti nemultumiti de maniera in care decurg lucrurile in societatea din care facem parte. Lucrurile pot fi schimbate numai daca ne schimbam pe noi mai intai si alegem calea evolutiei.

Hai sa fim SCHIMBAREA DIN VIATA NOASTRA!

Cand ne intalnim la tabara Armonie relationala?

In perioada 6-11 august 2013, astfel incat sa imbinam in mod armonios atat un concediu bine meritat cu o imbogatire interioara si descoperirea de experiente noi si incitante.

Cine poate participa?

Toti cei care sunt dispusi sa impleteasca zilele de concediu cu explorarea personala.

Locul de desfasurare va fi precizat ulterior, locul de intalnire va fi localizat cat mai aproape de energiile benefice ale naturii.

Valoarea investita in dezvoltarea ta

Valoarea investitiei este de 459 de euro pana la 01 Iunie 2013, dupa aceasta data valoarea fiind de 509 euro.

In suma mentionata mai sus se include cazare, masa si programul educational.

La cerere se poate asigura masa de tip vegan.

Pentru cuplurile participante, al doilea loc beneficiaza de o reducere de 15% din pretul afisat conform perioadei.

Cine sunt facilitatorii acestei tabere de Armonie relationala?

Paula Drosescu   http://www.gandireperformanta.ro/

Florin Cozma  http://www.nlp-evolutiv.ro

Inscrieri pe email: armonia.relationala@gmail.com

Va asteptam cu drag sa fim impreuna!

 

Florin Cozma

Website: http://www.nlp-evolutiv.ro/

Fara comentariiLasa un comentariu

Scrie un comentariu