Calatorie in viata mea anterioara (2)

sufletBine te-am regasit la continuarea unei experiente unice in viata mea si pe care doresc sa o impartasesc cu tine. Asa cum ai putut citi in prima parte a acestei descrieri a unei sedinte de hipnoza regresiva in vietile anterioare, se poate incepe calatoria in regresie hipnotica abia dupa ce a fost chemat ghidul personal si numai daca acesta este de acord cu aceasta calatorie. Asa cum scrie si Michael Newton in cartile sale, pe parcursul calatoriei putem avea acces la anumite momente din vietile anterioare care ne pot aduce raspunsuri la intrebari. Dar in acelasi timp ne pot fi blocate accesarile la elementele de karma care mai pot fi modificate de comportamentul nostru actual in viata curenta, astfel incat incursiunea in viata anterioara sa nu perturbe “lectiile” pe care ni le-am ales sa le invatam in aceasta trecere pamanteana.

Sub comanda Andrei m-am “imbarcat” intr-un vehicul de lumina protectoare si calauzitoare, ca un cocon de energie care imi inconjura protector intreg corpul si insotit de Anor, ghidul meu de suflet serios si descult, am pornit mai intai catre copilaria mea din viata actuala. Prima data m-am revazut la varsta de 3-4 ani privind-o de jos in sus pe mama mea, de la inaltimea unui copil la acea varsta. Senzatia de a fi din nou mic este destul de stranie pentru ca lucrurile si persoanele din jurul tau sunt mari si inalte. Mama mea statea aplecata catre mine si ne jucam cu ceva flori din gradina. Intrebarea care va urma de fiecare data din partea Andrei atunci cand voi traversa experiente din trecut este: “Cum te simti?”. Perceptia era ca ma simteam bine, ca un copil care se joaca cu mama lui, care nu are nici o grija si care se simte in siguranta si protejat. In acelasi timp urma sa am contact cu o prima senzatie complexa a sentimentelor persoanelor cu care voi interactiona pe parcursul calatoriei. Puteam sa simt iubirea mamei ca si o energie formata din Lumina si care imi patrunde in intreg corpul. Senzatia era deosebita pentru ca nu o mai experimentasem pana acum.

Apoi, odata retrait acel moment al copilariei, sub comanda Andrei m-am reimbarcat in coconul meu de energie protectoare si am calatorit catre cea mai frumoasa prima amintire din copilaria mea. Din experienta avuta de mine pe parcursul acestei regresii pot spune ca in momentul in care calatoresti, de la o experienta la urmatoarea, o faci ca si cum ai sari cu inregistrarea audio-video de la un moment temporal la altul, fara nici cel mai mic efort mental sau fara sincope, totul e usor si rapid.

Cea mai frumoasa prima amintire din copilaria mea a fost momentul cand eram la 3 luni in patutul meu de lemn cu o saltea tare din fan uscat, si in care puteam s-o vad pe mama mea cum imi dadea sa mananc din biberon. La intrebarea Andrei, “Cum te simti?”, initial au venit senzatiile kinestezice de pe corpul fizic in care simteam ca sunt infasat in pelinci si strans cu un cordon, cum legatura nu imi dadea libertatea de a ma misca si da din picioruse asa cum imi doream insa imi pastra o caldura aproape de corp. Insa imediat am sesizat ca pot simti si iubirea mamei, ca o lumina continua care venea dinspre inima ei catre mine, lumina care de fapt era energie destul de intensa si care ma patrundea si imi dadea liniste si ocrotire. Acum deja puteam recunoaste mai usor aceasta energie ca fiind sentiment continuu si deja puteam sa-l descriu mult mai usor. Incepusem sa invat sa pot percepe in aceasta “lume” a Constiintei Universale o latura aparte si unica legata de emotiile si sentimentele inregistrate ca fiind niste energii perceptibile cu toate celulele mele, dar si la nivel de suflet.

Aici simt nevoia sa spun ca una dintre cele mai profunde lectii invatate de mine in aceasta regresie in viata mea anterioara a fost aceea ca noi oamenii, pe parcursul vietii noastre avem capacitatea de a percepe si inregistra in sufletul nostru fiecare emotie si sentiment transmis de catre noi si primit de la ceilalti. Inmagazinam si ne putem aduce aminte din vietile anterioare cum ne-am simtit sau cum ne-au facut cei din jurul nostru sa ne simtim! De altfel, cuvantul “A SIMTI” este cheia de bolta a tuturor experientelor noastre din viata care o traim in fiecare clipa, de aceea am si folosit majusculele pentru a intari puterea acestei descoperiri proprii despre sufletul meu.

Urmatoarea destinatie a calatoriei, dupa ce m-am imbarcat din nou in capsula mea de Lumina protectoare, a fost experienta dintre momentul conceptiei si momentul nasterii, in viata intra-uterina. “E intuneric si stau destul de inghesuit cu picioarele la gura” a fost prima senzatie pe care am descoperit-o. Cu toate ca simteam lichidul din jur cum imi atingea pielea in acelasi timp simteam si caldura care ma inconjura. De data aceasta era o caldura fizica placuta, insa puteam sa aud si bataile inimii mamei ca pe un semnal al vietii dupa care imi puteam regla cresterea. Am fost intrebat de Andra ce varsta am. Raspunsul a venit sub forma cifrei 7, adica sapte luni. Cu siguranta ca raspunsurile la intrebarile puse de calauza hipno-terapeut pot veni atat din interiorul sufletului tau pe timpul calatoriei cat si de la ghid, insa eu nu am reusit niciodata sa fac diferenta intre ce venea de la sufletul meu si ce venea, posibil, de la ghid. Asa am aflat ca deja la sapte luni corpul meu era “casa” mea permanenta pentru sufletul meu si ca nu mai umblam liber ci ma ocupam cu adaptarea la noul meu corp. Michael Newton a intalnit cazuri in cele peste 7.000 de regresii efectuate in vietile anterioare la clientii sai, o parte dintre ele care le dezvolta si in cartile sale “Calatoria sufletelor”, respectiv “Destinul sufletelor”, cand sufletele venite sa-si preia corpul pentru experientele unei noi vieti pamantene uneori, pana la momentul nasterii, mai calatoresc in afara corpului aflat in dezvoltare intra-uterina. Insa sufletul meu nu facea asta. Am putut sa-mi reamintesc cum la 2 luni dupa momentul conceptiei, sufletul meu, aratand ca un glob de lumina alba la mijloc cu reflexii galben-aurii pe margine, a intalnit corpul in formare si crestere si s-a asezat cuminte la nivelul pieptului. Elementul care m-a fascinat efectiv la acest moment a fost capacitatea mea, in acea stare de transa, de a putea observa atat din interiorul corpului ce se intampla cat si de a putea privi ca un observator din exterior fiecare element. Astfel ca, desi nu aveam ochi fizici la doua luni, cu care sa si vad, puteam percepe lumina sferei sufletului cum s-a asezat cuminte in mijlocul pieptului si cum lumina un corp mic si transparent al unui fetus. Pana la doua luni cand s-a efectuat contactul si simbioza corp-suflet nu am reusit sa aduc nici o amintire privind a ceea ce simt. Intorcandu-ma la varsta de sapte luni intra-uterin am putut sa-mi amintesc cu precizie si chiar sa pot observa scena din exterior cum mama mea se mangaia pe burta si in timp ce imi trimitea iubire la nivelul sentimentelor ma ruga sa nu mai dau din picioruse ca o durea. Insa locatia pentru mine era destul de stransa si dorinta de libertate destul de mare asa ca o ascultam doar din cand in cand.

De ce ti-ai ales aceasta mama? De ce ti-ai ales acesti parinti?” au venit intrebarile Andrei catre mine. “Aici nu pot sa-mi dau seama de ce. Doar STIU ca sunt aici si aici trebuie sa fiu” a venit raspunsul meu dupa o perioada de cautare. “Cum te simti in corpul tau comparativ cu alte corpuri pe care le-ai mai avut?” a venit din nou intrebarea Andrei. “Bine, foarte bine ma simt in corpul acesta” am raspuns. Si adevarul e ca, de cand ma stiu, de fiecare data, in fiecare dimineata cand ma trezesc din pat si imi pornesc activitatile zilnice ma bucur de corpul meu actual si chiar ii multumesc in ultimii ani pentru faptul ca ma ajuta acest corp sa-mi pot trai experientele. Chiar cred din adancul sufletului meu ca este important pentru fiecare dintre noi sa avem o relatie speciala de respect si armonie atat cu propriul corp cat si apoi cu propria minte.

Mai ai vreo informatie pe care o primesti acum inainte de a ne deplasa in viata ta anterioara?” m-a intrebat din nou Andra. Insa nu primeam decat o energie protectoare si puternica de la ghidul meu de suflet, Anor, care imi transmitea faptul ca el e acolo langa mine in aceasta calatorie si ca imi asigura sprijinul sa o pot face. Atunci mi-am dat seama ca nu am un ghid de suflet prea vorbaret deloc insa il iubesc cu tot sufletul meu si ma bucur ca el e ghidul meu. De altfel, dupa sedinta de regresie ma regasesc de multe ori in momentele mele de meditatie sau de introspectie interioara ca ii multumesc ghidului meu pentru faptul ca ma ajuta sa descoper aceste minunate experiente din actuala viata.

Ma opresc deocamdata aici cu descrierea experientei mele extraordinare de hipnoza regresiva in viata anterioara, urmand ca in partea urmatoare sa continui cu momente din viata mea anterioara, momente descoperite cu ajutorul deosebit al specialistului in hipnoza regresiva in vieti anterioare, Andra Ilias.

Pana atunci, reamintesc datele de contact ale calauzei mele care m-a ajutat sa pot calatori in viata anterioara. Este vorba de psihoterapeutul Andra Ilias, acreditata pentru acest gen de activitati de “The Newton Institute™ For Life Between Lives Hypnotherapy”, care poate fi contactata si pe site-ul www.lecabinet.ro  sau la email:  andra.ilias@lecabinet.ro .

 Si ca de fiecare data cand inchei un material pe acest site te invit si acum sa reflectezi la citatul urmator:

Sufletul este flacara olimpica a marilor treceri de la o dimensiune la alta!” – Cezara Irene

Florin Cozma

Website: http://www.nlp-evolutiv.ro/

Fara comentariiLasa un comentariu

Scrie un comentariu